Idé- og konceptudvikling

Vil du have professionel hjælp til at finde frem til de gode idéer og solide koncepter, der rammer din målgruppe lige i hjertekulen? Så kan jeg med min brede kommunikationserfaring tilbyde kompetent udvikling af både idé og koncept. I hele mit arbejdsliv har min primære opgave været at få idéen for derefter at visualisere den i form af alt fra design af en klar annoncekampagne og et nyt logo til udvikling af større koncepter med en skarp visuel identitet.

 

Hvad enten opgaven er stor eller lille, er jeg med min store erfaring og omfattende viden om kommunikation den rette til at hjælpe med at folde idéer ud til et stærkt koncept. Jeg leverer det hårde arbejde, så du ender med gode og funktionelle idéer og konkrete koncepter, der giver resultater, hvad enten det drejer sig om B2B, online marketing eller forbrugermarkedsføring.

Layout- og designudvikling

Uanset hvilken type virksomhed det drejer sig om, er det vigtigt at fremstå professionelt og troværdigt, og her spiller det grafiske design en stor rolle. Gennem mine mange år i branchen har jeg opøvet en skarp sans for at udvikle layouts og designs der passer til det enkelte brand, så det grafiske design afspejler virksomhedens profil og kommunikerer budskabet bedst muligt.

 

Om du allerede har en visuel identitet, du er glad for, eller du trænger til at starte på en frisk med et nyt design, så kan jeg med min store erfaring udvikle og producere alt fra foldere og brochurer til logoer og en ny og skarp visuel identitet over hele linjen. Fra første idé og til aflevering af produkt inddrages du i processen, så resultatet indfrier dine forventninger.

Logo for store flyvedag

DTP og produktion

Når jeg står for at løse dine store og små markedsføringsopgaver og gøre idéer til virkelighed, så er jeg din projektleder på hele processen fra første idé og skitse til færdiggørelse og aflevering af det færdige materiale. Korrekturgangen foregår som oftest via PDF, men det kan også ske telefonisk.

 

Med min store erfaring i udvikling og produktion af layout og design, kan jeg hjælpe dig med alle former for grafiske opgaver. Jeg afleverer det trykklare materiale til produktion til for eksempel blade, aviser eller trykkeri, mens programmering af hjemmesider foretages ude af huset.